Review Produk Bio Miracle Action


FUNGSI SET BIO MIRACLE ACTION CREAM & SERUM 
~ membaiki struktur dan melicinkan kulit
~ memberi kesan cerah dan lembut pada kulit
~ mengurangkan garis halus kedutan pada mata, tepi bibir dan dahi
~ menegangkan kulit kendur dan jatuh akibat kekurangan kolagen
~ memutihkan kulit dengan selamat dan memudarkan jeragat
~ mengurangkan kesan berlubang akibat parut jerawat
~ boleh digunakan atau dicampur dengan kosmetik lain.

Harga dia RM69.50/- masa I beli kat satu kedai jamu nie @ TESCO Shah Alam
Tapi masa tue dah x sabar2 nak try sgt....so apalagi rembat la 1
But when I come across a few online shops which sell this product
byk yg intro dgn harga promosi
so klu saper yg ingin berjimat cermat tue bole la beli kat mana2 kedai online


Botol serum & bekas cream tue alahai comel nyer
I nak guna pun sayang
Sayang sbb mahal
hehehheh
nanti cepat abis
heheheh

Saya nie seorg yg takut nak try produk baru yg ader di pasaran skang
Sbb dulu I pernah try
Abis muker I yg putih gebuss nie mengelupas
So frightening =_=

I had been using this product for 1 week & I can see the result
Jeragat dah makin kurang
1 more thing jerawat halus2 yg tumbuh bagaikan cendawan lps hujan nie
pun dah kurang....cumer tinggal jerawat 1, 2 bijik yg besar2 
tumbuh dr mana ntah ^_^
One more thing produk nie x buatkan my face mengelupas
I like ^_^

14 comments:

  1. hi sis, ms pakai ade rs pedih x? jerawat kt muka sy ni mengganas tiba2... -siti-

    ReplyDelete
  2. masa pakai serum ader rasa pedih biler kena tmpt yg ader jerawat....sama la saya pun sejak pakai produk nie...tetiba jew tumbuh jerawat besar2 sampai 2-3 bijik....jerawat yg kecik2 tue x payah kata la....klu saper2 ader experience ttg produk nie jom la kita kongsi sama2 ^_~

    ReplyDelete
  3. saya nak tanyer normal ker bila pakai produk ni jerawat kuar dengan banyak? saya baru guna produk ni 2 minggu lebih..

    ReplyDelete
  4. sayer dah x gunakan lagi produk nie coz die bagi effect kat muka saya....lps pakai naik jerawat besar2....malu sesangat...skang saya dah guna produk nano white....dah xder jerawat besar2 yg tinggal hanya jerawat pasir ajer ^_^

    ReplyDelete
  5. sata ader tanyer dgn pengedar produk ni n dier ckp mmg mule2 pakai akan kuar jrwt beso2..pastu t dier akan kecut n hilang dgn sendiri..sebab produk ni bertindak balas dgn muka kiter..so sy masih truskan pakai produk ni..mmg jrwt yang beso2 tu kecut dgn sendiri

    ReplyDelete
  6. berape lama awak guna produk nie tuk dptkan hasil seperti skang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dah gunakan produk ni baru 3 minggu..memang memerlukan kesabaran yg tinggi kalu jerawat besar2 naik..mmg malu la kan..tp bl p tanyer sendiri kt stokis dier ckp mmg cam ni bab kulit nak tukar sel kulit baru..mmg produk ni kn sabar sket r saper nak pakai..

      Delete
  7. hmmm..saya pula ada pakai dlm beberapa hari, tp hasilnya sgt mengecewakan.. :( lembut tu mmng la lmbut..tp jerawat kecil2 tumbuh byk..muka jdi merah n gatai2.. bila pkai produk nie, rasa muka lgi teruk dr asal..malu jga bila jumpa org..heran jga napa org lain pakai ok..so, skrang dh benti.. rasa syg la plak.. bru ja pakai..bnda mahal..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy dah guna 2 minggu lebih. Tujuan pakai utk jeragat tp mcm tu gak. Kulit rasa licin dan lembut. Bila guna rasa oily tak selesa. Pakai malam je. Cuba habiskan. Lepas ni rasanya tak mau sambung lagi.Kalau setakat nak licin, pakai scrub pun boleh...

      Delete
    2. If awk da xna pki..meh letgo kt sy..half price keee..huhu

      Delete
  8. Saya pon pakai gak minggu pertama memang naik jerawat besar2.. hahaha.. rasa mcm nk picit je jerawat tue.. pas msuk mggu ketiga jerawat besar2 dh kecut parut pon dh kurang... saya guna waktu mlm jerk... coz produk ni klo pakai waktu pagi nampk oily... ##hati2 memilih produk kadang kala x sesuai ngan kulit muka n darah kita.. klo bleh try trial set dulu... oklah u olZzz... selamt mencuba produk jamu ratu aka sendayu tinggi.. bubye.

    ReplyDelete
  9. Alaa bru je beli td..ingat nk setel masalah jeragat ni huhu..hrp2 sesuai la hendaknya..bila baca review u olls suspens gak.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya skg gunakan set kecantikan Inara Skincare....kulit flawless tanpa pengelupasan (^___^)

      Delete
  10. Assalamualaikum semua...
    Bagi ibu-ibu yang tiada masa untuk ke SPA @ saloon untuk membuat rawatan muka, saya menyediakan servis Mobile Home Facial. Rawatan muka professional terus di tempat anda. INsyaAllah pasti berpuas hati. Lokasi : KL/Selangor.
    boleh hubungi untuk maklumat lanjut
    www.wasap.my/60129173508

    ReplyDelete