Testimonial Korset Elken DX


It's been about a month I been wearing this corset
Rasa hari2 mau pakai
Tak sedap bila x pakai
I think I'm addicted to it ^_^
I can see the difference in my posture & figure
even though lelemak di perut still exist lagik
but 1 thing I can see the difference is
bahagian punggung makin terbentuk
xder lagi mengembang ketepi
Satu korset yang bagus
Membentuk badan secara semulajadi
Hari nie x pakai korset pun
Makan sikit pun dah kenyang
Rasa2 nya korset nie membantu mengecikkan perut I sekali kot
So saper2 yg ader experience memakai korset
Let share together uols punyer experience di sini.

And don't forget saper2 yg ingin membentuk a perfect figure mcm Rozita Che Wan
Let me know OK
1 more important thing is after we buy this corset
Elken siap bagi bonus dalam bentuk cek lagi
I dah dapat pun bonus tue
Thanks to Elken


Free FITTING & Consultation
Call or SMS me
019-3327841 (Liza)

13 comments:

  1. betul..i mmg nak beli tapi mahal sgt la..

    ReplyDelete
  2. bole beli guna AEON Easy Payment....lagi pun ader warranty 4 a lifetime ^_^....so x rugi beli yer....investment utk kecantikan ^_~

    ReplyDelete
  3. Harga RM2400++ bagi satu set...sekiranya anda menggunakan AEON Esay Payment anda hanya perlu membuat pembayaran bulanan sebyk RM86/-....buatlah satu pelaburan utk kecantikan diri anda sendiri ^_~

    ReplyDelete
  4. hye liza, still boleh byar for rm86/month for 3 yrs untuk tahun 2012 ni? atau harga dah berubah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still harga yang sama....saya pun beli korset nie this year bln Mac 2012....yg saya suker siap dpt cek lg dr elken, bole la buat peyment 1st month AEON....lepas buat 1st month payment ader la baki skit lagi. Kira untung la tue lepas beli, Elken byr kita blk ^_^....sape nak bagi kan....

      Delete
    2. rasanya bila view new katelog 2012 dah xder promotion for single set yg boley byr RM86 bulanan.sbb new promo dah ada byk free gift.better beli twin set sbb bulanan bru RM186.leh tukar2.hari2 boley pkai.

      Delete
  5. my wife pun pakai.pakai pun senag dang tak sekat pergerakkan dia...sakit pun tak ...produk yg dia beli sebelum mmg tak selesa...

    ReplyDelete
  6. saya nak beli korset ni secara ansuran tapi saya dah xboleh under AEON sbb dah b/list...kad kredit pun takde..camane yer?

    ReplyDelete
  7. klu ader cash bole beli terus....x payah hutang ^_^

    ReplyDelete
  8. Bpe harge klu cash??klu b/list mcm mne nk hutang??

    ReplyDelete
    Replies
    1. skang nie Elken tgh buat promo tuk Charms corset dgn harga RM2760/-

      Delete
  9. Pls pm me, saya berminat tp saya xde eaon.. Klau installment ngan kad kredit boleh ke? 0124155547

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...